svenska   english

Vår Story

Företaget har funnits sedan 1996 men kärnan bakom Kistone träffades i samband med skapandet av utställningen Evert Taubes Värld på Liseberg 2004.

Ett lärorikt och fantastiskt roligt samarbete ledde till nya uppdrag och vi upptäckte att en prestigelös mix av kompetenser och lust och glädje är en bra drivkraft

för ett framgångsrikt samarbete.

 

Både medarbetare och samarbetspartners har lång erfarenhet av såväl upplevelsebranschen som av arbete med offentliga och politiskt styrda verksamheter.

Vi hoppas få dela med oss av våra erfarenheter och vår kompetens till din verksamhet.

VD, STRATEGISK PROJEKTLEDARE

Katarina Tideström

+46 (0) 705 35 86 80

katarina.tidestrom@kistone.se

Katarina är med sina drygt 30 år som projektledare, den i företaget som skapar struktur, ser till helheten men vet att ”djävulen sitter i detaljerna”. Hon är den som process- och projektleder våra uppdrag och den du som kund kontaktar. Hon har också ett finger med i den kreativa processen och kan ”hålla många bollar i luften”.

FIL.DR., STORYTELLER

David Anthin

+46 (0) 707 19 54 02

david.anthin@kistone.se

David är gymnasieläraren i svenska och historia som disputerade på Evert Taube och blev filosofie doktor. Han är vår redaktör och storyteller och därför ansvarig för research, faktagranskning och innehåll i våra uppdrag. Förutom det skriver han alla typer av texter, från bokrecensioner och kortare marknadsföringstexter, till historiska teatermanus och utredningar.

ART DIRECTOR

David Talbot

+44 1254 20 76 20

david.talbot@quarryfoldstudio.com

David är Art Director på QuarryFold Studio, vår närmsta partner och vänner. David har studerat konst vid universitetet och inledde sin yrkeskarriär i event- och utställningsbranschen för tjugo år sedan. Med erfarenhet från design, byggnation och installation har han fått en god överblick kring vad som krävs för att åstadkomma en bra upplevelse som går att genomföra i praktiken.

ADVOKAT, DELÄGARE

Claes Leyon

+46 (0) 708 13 82 86

claes.leyon@kistone.se

Claes är medlem av Sveriges Advokatsamfund och arbetar som styrelseordförande i Kistone. Med en lång erfarenhet av bolagsjuridik och ledningsfrågor är han en viktig resurs för Kistone när det gäller bolagsutveckling, avtalsfrågor och långsiktiga strategier.

SENIOR ADVISOR

Pelle Johannisson

+46 (0) 706 38 91 40

pelle.johannisson@kistone.se

Pelle har en gedigen erfarenhet av strategisk marknadsföring genom sitt arbete som produktgruppchef, reporter och programledare på Sveriges Radio och inte minst trettio år som marknads- och försäljningsdirektör på Liseberg. Han är en viktig resurs för både Kistone och våra kunder när det gäller att använda storytelling i den strategiska kommunikationen inom besöksnäringen och upplevelsebranschen.

STYRELSEMEDLEM

Jonas Jacobson

+46 (0) 708 68 09 65

jonas@logiken.se

Jonas är Vd och projektledare på Logiken Reklambyrå och har lång erfarenhet av att utveckla entreprenörsdrivna verksamheter. Han är medlem i styrelsen och ett bra bollplank och en viktig kugge för bolagets utveckling och position.

Några av våra samarbetspartners

Quarry Fold Studio

 

Elesthorp Studio

 

Grand Noise

 

AV1

 

FOTONICANDER

 

Jigenstedt Produktion

 

IVER